Gijzel oosterzele - KFC 3 - 0
Verdiende zege voor VWGO – KFC zakt dieper weg

verslagfoto

Het houdt niet op: Robbe Dhondt viel na 20’ geblesseerd uit en de KFC-hoofden verteerden deze nieuwe klap nauwelijks of niet. Nadat doelman Jeremiah De Groote zijn ploeg in de match gehouden had met een paar supersaves moest hij zich aan het halfuur toch gewonnen geven. De onhoudbare Lorenzo Berwouts rolde de KFC-linkerflank op en zijn voorzet werd door Sam De Munter met een knappe halve omhaal tegen de touwen geknald (1-0,  29’). Thomas Rasschaert liep tegen geel aan en speelt dus niet in de volgende degradatie’topper’ tegen Winnik. KFC maakte weinig klaar tegen de dominerende thuisjongens. Jan Van Meirhaeghe kon nog De Paepe bereiken, die goed voor zijn man kwam maar doelman Dirinck zat ertussen. Voor de rust kreeg ook nog Belmans geel.
Rust, logisch 1-0.


In de 2de helft was de eerste kans voor KFC toen Van Meirhaeghe weer met een center De Paepe bereikte, maar die mikte net naast de eerste paal. Dan nam Gijzel-Oosterzele over. De snelle Berwouts sneed aan het uur vanop links (rechts voor KFC) naar binnen en hij had geluk want zijn eigenlijk gemist schot raakte een KFC-been en 2-0 (59’). Een kwartier voor tijd maakte de onvermijdelijke Berwouts een nieuwe actie lateraal door de KFC-defensie en hij bediende de vrijstaande Roelandt die mooi in de verste hoek knalde (3-0, 75’). De match was gespeeld. KFC schiep nog een kans: De Paepe vond Ronse, maar die mikte van dicht hoog over. We noteerden nog geel voor De Paepe en Van Meirhaeghe.


KFC zit nu heel diep. Het is intussen diep winteruur en vijf OVER twaalf. Mogelijke recuperatie van geblesseerden ligt slechts na nieuwjaar in het vooruitzicht en intussen blijft het ook behelpen met de geregeld geschorsten. Toch is het slechts door SAMENWERKING dat er nog hoop is. Iedereen moet beseffen dat schuldigen zoeken of erger nog elkaar beschuldigen nadelig is voor iedereen. Samen in de shit is samen uw voeten vuilmaken er er zo uitkomen. TINA: there is no alternative. Negatief, boos? Werkt alleen in je eigen nadeel.


De ploeg: De Groote, Vanderlinden, Verougstraete, Vermassen, Rasschaert, Ronse, Moreels (Dede Isaac Rabbi, 77’), De Paepe, Van Meirhaeghe, Belmans, Dhondt (20’ Van Renterghem).  Vanderschueren, Van Nieuwenhuyze.

Borsbeke - Burst 3 - 2
Machelen - Eine 2 - 0
Denderhoutem - Munkzwalm 1 - 2
Kluisbergen SP.A - Meerbeke 1 - 4
Gijzel-Oosterzele - Gavere-Asper 3 - 0
Edeboys - Windeke 2 - 1
Geraardsb.SV - Winnik 2 - 1
Bambrugge - Jong Zulte 3 - 3

Geschreven door Jean-Marie Schepens op zondag 5 november 2017
in de categorie Wedstrijdverslagen

Reageer

© KFC Gavere-Asper